Food fotografie

Ben je zelf niet zo handig met de camera, maar wil je wel een set mooie foodfoto’s? Ik help je met liefde aan krachtige foto’s voor je website, recepten of social media. Maar ook aan mouth-watering foto’s voor aan de keukenmuur of het kookboek dat je aan het schrijven bent. Daarbij kun je ook denken aan foto’s die weergeven hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Of mooie productfoto’s van bijvoorbeeld glaswerk of servies.

Naast dat ik kok aan huis en foodfotograaf ben, zet ik ook graag mijn creativiteit en oog voor detail in als foodstylist. Ik fotografeer dus niet alleen je bord, ik maak ‘m ook stijlvol op. Zo ontstaat er een prachtige en veelzeggende foto die je net zo goed in een foodmagazine kunt tegenkomen.

Hoe het begon…

Vroeger hing mijn keuken al vol met prachtige foto’s van gerechten en ingrediënten. Fotografie heeft me altijd al mateloos gefascineerd. Het is toch bijzonder hoe een foto van bijvoorbeeld enkele blaadjes salie een bepaalde sfeer en zeker gevoel kan oproepen.

Ik ontwikkelende een passie voor foodfotografie en besloot zelf met mijn camera aan de slag te gaan. Deze nieuwe creatieve wending nam zelfs zulke serieuze vormen aan, dat ik me uiteindelijk inschreef bij de fotovakschool. Et voilà, nu creëer ik niet alleen mooie gerechten, ik fotografeer ze ook nog.

Hieronder vind je een deel van mijn portfolio.

Mocht je vragen of specifieke wensen hebben en lijkt het je leuk om samen te werken, aarzel dan niet contact met mij op te nemen.