Aan tafel

Heb je zakelijk of privé iets te vieren? Van klein tot uitgebreid en van intiem tot meeslepend; ik kom met alle liefde bij jou koken op locatie. Samen met jou stel ik een compleet en op maat gemaakt plan en menu samen. Vervolgens neem ik je alle zorg uit handen zodat jij en je gasten optimaal van de lunch of het diner en natuurlijk elkaar kunnen genieten.

Ik zorg voor:

  • Een heerlijk 4 of 5-gangenmenu
  • Een prachtig gedekte tafel
  • Glas en servies
  • Bijpassende wijnen
  • Een onvergetelijke ervaring!

Wat kun je verwachten?

Als je een lunch of diner aan huis boekt bij À la Jess, dan krijg je mij als kok aan huis er uiteraard gezellig bij. Ik zie gasten graag genieten en streef altijd naar het creëren van een onvergetelijke ervaring. Gastvrijheid en jou ontzorgen staat bij mij echt op nummer één. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen, is een locatie en goed gezelschap, de rest regel ik.

Ik ben dol op onberispelijk, knisperend wit linnen en mooi servies – of dat nu super clean of bohemian is. Een menu bestaat uit minimaal vier gangen waarbij we beginnen met antipasti om te delen en de middag of avond succesvol afsluiten met een overheerlijk dessert. Mijn ‘signatuurkeuken’ De Italiaanse! Ik vind het bijvoorbeeld fantastisch zelf pasta te maken, dus ook die is homemade. Heb je toch voorkeur voor een ander soort keuken? Dan kijken we samen naar de opties. Ik kook altijd met de seizoenen mee en alle producten die ik gebruik zijn dagvers. Uiteraard bereid ik alle gerechten volgens de HACCP hygiëne regels.

Heb je nog vragen of specifieke wensen? Ik ga graag met jou om de keukentafel zitten zodat we samen het perfecte plan samen kunnen stellen.